حسینعلی شهریاری اظهار کرد: در سالیان گذشته معاونت بهداشت و درمان در یک دیگر ادغام و تحت عنوان معاونت سلامت کار‌های مربوطه را انجام می‌دادند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: ادغام معاونت درمان با بهداشت باعث می‌شود که مسائل بهداشتی و پیشگیری کم‌رنگ شود و مسائل درمانی بیشتر مد نظر مردم و حتی مدیران قرار بگیرد.

شهریاری گفت: امروزه مسائل درمان و بیمارستان‌ها حساسیتی بیشتری برای مسئولان و مردم دارد به طوری که افراد سعی دارند به نوعی مشکلات احتمالی خود را در هنگام مراجعه به درمانگاه‌ها و مراکز درمانی پیگیری و بازگو کنند و در این میان مسائل پیشگیری و بهداشتی تحت تاثیر موضوعات حوزه درمان قرار می‌گیرد و چه بسا ممکن است این گونه موضوعات علی رغم اهمیت بالایی که دارند فراموش شوند.

وی افزود: مردم در زمینه مسائل درمان بیشتر دچار چالش بوده و حتی ممکن است بودجه معاونت سلامت به سمت حوزه درمان رود و این به نوعی یک عدم تعادل بر بودجه اختصاصی و دیگر اقدامات مدنظر در بین مسائل درمان و بهداشت ایجاد شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآوری کرد: به دلیل گستردگی حوزه درمان و بهداشت بهتر است این ۲ معاونت با یکدیگر ادغام نشود تا کار‌ها به انجام وظایف بر اساس چارت برنامه ریزی شده در راستای ارتقای کیفیت خدمت رسانی به مردم انجام شود.